Veelgestelde vragen

Zonder vraagtekens uw bedrijf voortzetten

Huren

Elke opslagbox heeft een eigen adres. Als u bij ons huurt heeft u dus ook een eigen adres, dat u kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw bedrijf op in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Het bezoekadres is als volgt:

Keizersveld 29-<<jouwnummer>>
5803 AM Venray

De minimale huurperiode van onze opslagboxen is drie maanden. Daarna is een opzegtermijn van 3 maanden van toepassing.

Bij Opslagpark Venray zijn op dit moment nog een beperkt aantal boxen te koop voor eigen gebruik. U koopt het appartementsrecht en wordt lid van de Vereniging van Eigenaren.

In de servicekosten is een vast bedrag opgenomen voor het energieverbruik. De overige servicekosten zijn ervoor om de gezamenlijke ruimtes en voorzieningen te onderhouden zoals parkeerterrein, toegangspoort, hekwerk en reiniging van de sanitaire ruimtes. Het inbraakalarm en de hittemelder zijn niet inbegrepen in de servicekosten. Aansluiting op de meldkamer is al mogelijk voor € 5,35 exclusief btw per maand.

Als u meer ruimte nodig heeft dan 63m³, dan hebben we ook een oplossing voor u. Onze boxen: 18, 19, 22, 23 en 42 zijn extra groot:

  • Box 18 - 42 m² (126 m³)
  • Box 19 - 39 m² (117 m³)
  • Box 22 - 39 m² (117 m³)
  • Box 23 - 42 m² (126 m³)
  • Box 42 - 42 m² (126 m³)

Het is niet mogelijk om twee losse boxen intern aan elkaar te verbinden. Uiteraard kunt u wel meerdere opslagboxen huren.

Uw overeenkomst beëindigen is mogelijk tot drie maanden voor het verstrijken van de contractperiode. Gebruik ons contactformulier om uw opzegging aan ons door te geven. Telefonisch of per e-mail nemen wij contact met u op om de sleuteloverdracht en oplevering samen te plannen.

Kosten

Voor € 5,- exclusief btw per maand kunt u aangesloten worden op de meldkamer. Bij een alarmmelding wordt u dan als eerste gebeld.

Voor particulieren zijn alle prijzen op onze site inclusief btw indien de box gebruikt wordt voor tijdelijke inboedelopslag.

Elke garagebox is uitgerust met een eigen meter. U krijgt dus altijd inzicht in het stroomverbruik en betaalt dus nooit voor het verbruik van uw buren.

De huur wordt maandelijks geïncasseerd op de eerste werkdag van de maand op basis van een doorlopende machtiging.

Verzekering

Goed dat u nadenkt over uw waardevolle spullen. Onze boxen zijn brandveilig ontworpen en gebouwd, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is verstandig om bij uw inventaris- of inboedelverzekering na te gaan of de opslag in een externe opslagbox onder uw verzekering valt. Als dat niet zo is raden wij u aan om wel een verzekering af te sluiten.

1
Whatsapp-Opslagpark
Opslagpark Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.