Stalling van uw motor(en)

Als de winter voorbij is, is het wachten op de eerste zonnestraaltjes. Niets zo heerlijk als er dan weer met de motor op uit te trekken voor een mooie tourtocht. Na maanden stilstand is het raadzaam de accu te controleren, vaak verliest deze spanning door de kou en het lange stilstaan. Een goede oplossing hiervoor is om de accu aan een druppellader te leggen.

Veilig je motor stallen in Venray

Als je zuinig bent op je motor, wil je deze natuurlijk niet de hele herfst- en winterperiode in de vochtige buitenlucht stallen onder een hoes. Niet alleen omdat het de motor niet ten goede komt, maar waarschijnlijk ook omdat je opslagruimte thuis schaars is.

Onze opslagbox M is ruim genoeg om je motorfiets(en) veilig te stallen tijdens de periode dat het weer je niet toelaat om lekker te touren. Dankzij de 12 vierkante meter, heb je ruimte genoeg om ook nog je motor te voorzien van een goede poetsbeurt of het jaarlijkse onderhoud.

Tip: deel met je motorvrienden

Onze opslagboxen zijn ruimer dan de meeste andere boxen. Je kunt dus ook met gemak 4 motoren kwijt. Kijk of je meer motorvrienden hebt, die met hetzelfde probleem zitten. Deel je de kosten, dan stal je jouw motor al voor ongeveer 30 euro per maand!

Reserveren

Reserveer vrijblijvend een van onze boxen

1
Whatsapp-Opslagpark
Opslagpark Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.